De Qware Tabby met 7 inch scherm is een goedkope tablet speciaal ontwikkeld voor kinderen. Met goede prestaties en een Android besturingssysteem. Met deze tablet kunnen zelfs de allerkleinsten overweg. De tablet beschikt over Android 4.1 en heeft een snelle processor. 

Qware Tabby 7 inch

Deze tablet is gericht op de allerkleinsten. Met een stevige behuizing, makkelijk besturingssysteem en vele mogelijkheden is de Qware Tabby (Intertoys) geschikt voor alle leeftijden. Met Android 4.1 kan iedereen overweg! Dit besturingssysteem van Google is erg gebruiksvriendelijk en biedt talloze mogelijkheden. Via de Google Play applicatie store kun je honderdduizenden apps downloaden. Hierdoor zit er altijd wel een app bij die jou aanspreekt. De Qware Tabby word geleverd in blauw, rood, roze, wit, geel of zwart. De tablet is al te gebruiken vanaf enkele maanden. Zo leert uw baby of kind spelenderwijs. En tegenwoordig zijn er steeds meer apps gericht op educatie voor de aller jongsten.

Specificaties

- 7 inch scherm (±17,4 cm)
- 1 GHz processor
- 1GB RAM geheugen*
- Android 4.1 (Jelly Bean)**
- 4GB intern geheugen (uitbreidbaar via MicroSD)
- Camera aan voorzijde
- WiFi
- MicroUSB

Qware Tabby beschermhoes


Deze tablet kan makkelijk beschermd worden met een beschermhoes. Dit is een zogenaamde bumper welke om het apparaat heen gedaan kan worden. Op deze manier kan de tablet beter tegen vallen en stoten.

Update Qware Tabby

De Tabby heeft onlangs een update gehad. Zowel qua hardware als qua software. Standaard beschikt dezee tablet nu over 1GB RAM gehugen (was 512mb). Het Android besturingssysteem is geüpdatet naar Android 4.1 (Jelly Bean). De aanbieding die op deze pagina wordt aangegeven is nog de oude versie, dus niet de in deze alinea besproken Tabby!

Oordeel over de Qware Tabby

Voor de allerkleinsten is dit een geweldige tablet. Maar ook voor de rest van het gezin een aanrader, zeker voor de prijs (zie hieronder). De tablet heeft een snelle processor, waardoor apps makkelijk en soepel draaien op de Tabby. Hierdoor kan de tablet ook wat zwaardere taken aan die u als ouder wellicht nodig heeft. De nieuwe versies hebben 1GB RAM geheugen, de oudere versies hadden slechts 512MB RAM geheugen, wat weer enige limitaties wierp op de prestaties. Met het nieuwe geheugen en Android 4.1 is deze tablet net wat beter geworden.

Prijs

De Qware Tabby is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen vanaf €49,98 en is verkrijgbaar bij Intertoys.
De Tabby wordt gratis thuisbezorgd of u kunt de tablet gratis afhalen in een filiaal bij u in de buurt.

Momenteel is de Tabby weer volop leverbaar!.Er zijn 4 versies van de Qware Tabby beschikbaar. De links in dit artikel verwijzen naar alle beschikbare Qware Tabby's. De prijs weergegeven op deze pagina verwijst naar de 1e versie (512mb RAM, Android 4.0).

Beschikbare Qware tabby versies:
- Qware Tabby 1e versie (512MB RAM, Android 4.0)
- Qware Tabby 2e versie (1GB RAM, Android 4.1)
- Qware Tabby 3e versie (1GB RAM, Android 4.2, DualCore)
- Qware Tabby Mini*Oudere versies hebben 512mb RAM
**Oudere versies hebben Android 4.0

_____________________________________________________________________________