De 7 inch cresta tablet is een tablet met Android besturingssysteem en Dual Core processor. Deze tablet heeft een snelle processor en een hoge scherm resolutie. Door de 3G dongle ondersteuning is de Cresta tablet ook buitenshuis op internet te gebruiken.

Cresta 7 inch tablet

De Cresta tablet is een zeer goed presterende tablet. De tablet beschikt over een 1,6 GHz processor, wat voor een tablet in deze prijsklasse erg hoog is. Daarnaast is er ook 1GB RAM geheugen ingebouwd wat er voor zorgt dat apps en bestanden snel geladen kunnen worden. Verder is het interne geheugen 8GB, ook redelijk hoog voor een tablet in deze prijsklasse. Verder is het besturingssysteem van de Cresta 7 inch Android 4.1, wat een van de recentere versies van Google's besturingssysteem is. Hierdoor is de tablet gebruiksvriendelijk en biedt deze vele functies. Apps zijn te downloaden in de Google Play Store (voorheen Android Market). Deze tablet beschikt ook over Bluetooth waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld een draadloos toetsenbord te verbinden.


Specificaties


7 inch touchscreen
1.6Ghz Dual Core Processor
1GB RAM
8GB Geheugen
Wifi
Bluetooth
Camera (voorzijde)
Android 4.1 (Jelly Bean)
3G dongle ondersteuning
USB 2,0 poort.

Cresta Funny Tablet

Een speciale uitgave van de 7 inch tablet van Cresta is de Funny Tab tablet. De Funny Tab is wel wat zwakker qua prestaties maar is met Android 4.1 ook een soepel werkende tablet. De Processor is niet 1,6 GHz maar 1.0 GHz en heeft maar één core (dus geen Dual-Core) bij de Funny. Daarnaast heeft de Funny slechts 4GB intern geheugen. Door de wat mindere specificaties ligt de prijs wel wat lager.

Cresta 7" tablet of Funny tab kopen

Deze 7 inch tablet is onder andere verkrijgbaar bij Bart Smit en kost daar €79,99*.

Momenteel is deze tablet niet verkrijgbaar. Het alternatief is de Polaroid tablet


De Cresta 7" Funny Tab tablet is ook verkrijgbaar bij Bart Smit en kost €50*

*Actuele prijs kan verschillen, Excl. eventuele verzendkosten